Φυσιολογικός αποκλεισμός από την ανώτερη Φήκη για τον Πύρασο

Ο Πύρασος υπέστη φυσιολογική ήττα-αποκλεισμό από την ανώτερη ποιοτικά Φήκη της Γ’ Εθνικής, με σκορ 3-0, σε αναμέτρηση που διεξήχθη για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Φραγκούλη στάθηκε στο ύψος των αγωνιστικών περιστάσεων, μέχρι και το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, όταν οι γηπεδούχοι και ο “κίλερ” Σκόνδρας έπιασαν δουλειά. Με τρία προσωπικά του γκολ, μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 36′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στο 39′ με κοντινή προβολή και στο 41′ με πλασέ, ο Τρικαλινός επιθετικός “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για την ομάδα του, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι ρυθμοί έπεσαν, με τις δύο ομάδες να αποδέχονται την έκβαση του αγώνα από πολύ νωρίς, με τη Φήκη να παίρνει την πρόκριση, δίκαια και φυσιολογικά, βάσει της διαφοράς δυναμικότητας και κατηγορίας των δύο συλλόγων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟ Φήκης (Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Σκόνδρας (53′ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς, Καλαμαράς (59′ Γκαντιάς), Ιωάννου (73′ Μπακάλης), Νικλητσιώτης Γ., Σκόνδρας Ν.

Πύρασος Αγχιάλου (Φραγκούλης): Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (81′ Καραδήμας), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (56′ Παπαδογεώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης ( 50′ Μάρτινς), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (81′ Ματέο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις