Ο Πανδραμαϊκός καθορίζει σε ποιον όμιλο θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση του Πανδραμαϊκού περιμένουν στην ΕΠΟ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, να γίνει η κλήρωση και να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα στις 13 Νοεμβρίου, που είναι και η πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.
Είναι πολύ πιθανό σήμερα Τρίτη 1/11 να βγει η απόφαση για τον Πανδραμαϊκό, η οποία θα κρίνει και σε ποιο όμιλο θα τοποθετηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου.
Το βολιώτικο συγκρότημα θα είναι είτε στον 2ο όμιλο με ομάδες από την Πιερία και πάνω (μέχρι την Χαλκιδική), ενώ σ’ αυτόν τον όμιλο θα συμπεριληφθούν και οι δύο ομάδες από τη Κέρκυρα, είτε στον 3ο όμιλο. Σ’ αυτόν θα τοποθετηθούν όλες οι θεσσαλικές ομάδες, αλλά θα υπάρχουν μακρινές μετακινήσεις, σε Πάτρα, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Λευκάδα.
Ωστόσο, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Γ’ Εθνική θα είναι ένα πιο ανοιχτό πρωτάθλημα, θα υπάρχουν μεγαλύτερες μετακινήσεις, μετά και τον περιορισμό των ομάδων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις