Πέντε παιχνίδια… φωτιά σε 20 μέρες έχει ο Βόλος

Ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα έχουν μπροστά τους οι παίκτες του Βόλου, το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας με επιτυχία. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ στον Πανθεσσαλικό (28/12), το τελευταίο για το 2022. Εξαιρετικά δύσκολο ματς για τους παίκτες του Βόλου, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία από τις πιο φορμαρισμένες και ικανές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο Βόλος, πάντως, έχοντας ως οδηγό το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 στη Ριζούπολη, θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην «Ένωση», που μείωσε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και θα έρθει στον Βόλο να παίξει με πάθος για το «τρίποντο».

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολουθεί στις 3 Ιανουαρίου η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ την Κυριακή 8/1 ο Βόλος θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τρεις μέρες αργότερα, στις 11/1, θα ακολουθήσει η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ τη Δευτέρα 16/1 η ομάδα θα παίξει με τον Ιωνικό εκτός έδρας.

Θα είναι πολύ σημαντικό για το βολιώτικο συγκρότημα μετά το πέρας των παραπάνω αγώνων να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, καθώς θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις