Έφερε Σλοβένο μέσο ο Ολυμπιακός Βόλου, ανακοινώνει μεταγραφές

«Φουλάρει» για μεταγραφές ο Ολυμπιακός Βόλου και σήμερα θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα. Στον Βόλο βρίσκεται από χθες ένας Σλοβένος επιτελικός μέσος, ο οποίος και θα υπογράψει, ενώ αναμένονται άλλοι δύο παίκτες σήμερα, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν Σλοβένο επιτελικό μέσο, ο οποίος ήδη βρίσκεται από χθες στον Βόλο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να αρχίσει από σήμερα προπονήσεις.

Επίσης, σήμερα στην προπόνηση θα βρίσκεται και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος χθες επρόκειτο να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος.

Ως γνωστόν, ο Θανάσης Μαργαρίτης θα παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ως δανεικός από τη Λαμία και είναι πολύ πιθανό να προπονηθεί και αυτός σήμερα με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι τουλάχιστον πέντε, μετά και τις εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν άμεση ανάγκη από την απόκτηση φορ περιοχής, ενός ακραίου μεσοπιθετικού, αμυντικού μέσου και κεντρικού αμυντικού.

Στον Ολυμπιακό κινούνται προκειμένου μέσα στην εβδομάδα να έχουν κλείσει κάποιοι από τους παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο, προκειμένου να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις