Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Β. στο αυριανό παιχνίδι με τον Χανιώτη

Νίκη πάση θυσία θέλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Δευτέρας (30/1) με τον Χανιώτη, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού και γι’ αυτό απαγορεύεται να στραβοπατήσουν σε έναν ακόμη αγώνα έδρας.

Ο Ολυμπιακός Είναι 11ος (μαζί με Καστοριά και ΠΑΟΚ Κρηστώνης) με 10 βαθμούς, κυρίως επειδή δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του, έστω και αν έχει ήδη χρησιμοποιήσει τρία γήπεδα ως γηπεδούχος. Μόνο τον Σβορώνο Κατερίνης κατάφερε να κερδίσει με 1-0 στο Στεφανοβίκειο, ενώ έφερε και 1-1 με την Κοζάνη στη Νεάπολη. Ηττήθηκε με 1-0, τόσο από την Ελασσόνα στον Αλμυρό, όσο και από τον Δωτιέα στη Νεάπολη.

Ο Κώστας Σταματίου μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντώνη Θεοδωρόπουλου και του Θανάση Μαργαρίτη. Ο πρώτος είχε ταλαιπωρηθεί από μία ίωση, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Καστοριά, αλλά ο τραυματισμός αυτός αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός. Επίσης, στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Ντινόπουλος, αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο από τη στιγμή που δεν είναι έτοιμος 100% για να βοηθήσει.

Φυσικά, δεν υπολογίζονται οι παίκτες που απέχουν των προπονήσεων ζητώντας να μείνουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Ντινιωτάκη, Λάμπο, Κυρίτση, Βρονταρά, με τη διοίκηση να τους έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τους δώσει τα δελτία τους αν δεν φέρουν χρήματα στον σύλλογο, ώστε να μπορέσει και να τους αντικαταστήσει.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις