Τα πρώτα ονόματα παικτών που ακούγονται για τον Ολυμπιακό Β.

Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και των ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι κινήσεις που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά και της λειτουργίας του τμήματος.
Ήδη οι άνθρωποι…

…που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό έχουν κάνει ορισμένες κινήσεις, οι οποίες θα προχωρήσουν άμεσα, όπως τόνισε και ο κ. Μποτσιβάλης στην προχθεσινή γενική συνέλευση, ενώ θα αποκτηθούν δέκα έμπειροι παίκτες με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Επιπλέον, επτά τουλάχιστον ποδοσφαιριστές θα είναι από την περιοχή της Μαγνησίας και έξι-επτά ταλαντούχοι παίκτες Γ’ Εθνικής. Έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα δουλέψει τους προσεχείς μήνες, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατό στο νέο πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσει.
Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος γνωρίζει άριστα την ελληνική και όχι μόνο ποδοσφαιρική αγορά και μαζί με τους συνεργάτες του σχεδιάζουν το ρόστερ και έχουν υπόψη τους, τους ποδοσφαιριστές που θα προσεγγίσουν για να τους φέρουν στον Ολυμπιακό. Το όνομα και το μέγεθος του Ολυμπιακού, ως ομάδα, είναι μεγάλο και δεν θα είναι δύσκολο να έρθουν στο σύλλογο παίκτες αξιόλογοι, όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.
Ακούγονται διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών και μάλιστα αρκετοί παίκτες είναι γνώριμοι στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς έχουν παίξει σε επίπεδο Football League, όπως είναι οι Χρήστος Τζιώρας, Θανάσης Ρεπετσάς, Δημήτρης Ζουλιώτης (φωτό), Κώστας Φλίγκος και άλλοι.
Το προσεχές διάστημα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, μόλις ολοκληρωθούν και τα πρωταθλήματα σε Football League και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις