«Ισλάμ και πορνεία»

Ο Καρπετόπουλος περιέγραψε την εμπειρία του από το ταξίδι που έκανε στην Τουρκία για τον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ.

Ο γνωστός αθλητικός ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος μοιράστηκε την εμπειρία του δηλώνοντας σοκαρισμένος για το πόσο άλλαξε η Πόλη τα τελευταία 10 χρόνια προς το χειρότερο. Παρατήρησε έντονο μουσουλμανικό στοιχείο, αλλά και παράνομη πορνεία.

Μάλιστα κατήγγειλε, ότι ταξιτζής τους πλάσαρε ιερόδουλες, βγάζοντας κατάλογο με κορίτσια, τα οποία και διαφήμιζε.  «Ούτε ο Σειρηνάκης δεν τα έχει σκεφτεί αυτά», είπε ο Καρπετόπουλος, ο οποίος υποστήριξε, ότι παρόλο που σε όλη την πόλη υπήρχαν φωτογραφίες του Ερντογάν, καθώς είχε προηγηθεί προεκλογική περίοδος, στο γήπεδο, ο Τούρκος πρόεδρος δεν αποθεώθηκε από τους Τούρκους. Όπως τόνισε, βρισκόταν πολύ κοντά στον Ερντογάν και πολλοί ξένοι του έκαναν πλάκα, φωνάζοντάς του «Ερντογάν οέ οέ οέ».

Η τοποθέτησή του:

«Είναι η πέμπτη φορά που πήγα, αλλά η πρώτη μετά από 10 χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Δημιουργείται μία εσωτερική διαίρεση, η οποία είναι φοβερή. Μου έλεγαν γνωστοί Τούρκοι, ότι πλέον ενθαρρύνεσαι να δείχνεις τον μουσουλμανισμό σου. Οι κοπέλες στο λύκειο με μαντήλες ενθαρρύνονται, για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Η κοσμική Τουρκία φτάνει στην άλλη άκρη.

Στο Βόσπορο υπάρχουν εργάτριες του σεξ μέσα σε πλοία. Υπάρχει τρομερή παραοικονομία. Οι μεγάλοι πλασέ της πορνείας είναι οι ταξιτζήδες. Ένας ταξιτζής μας ρώτησε αν ενδιαφερόμαστε για κορίτσια. Μας άνοιξε κατάλογο με κοπέλες. Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα. Αυτά δεν τα έχει σκεφτεί ούτε ο Σειρηνάκης, να τα βάλει σε ταινία.

Από την άλλη, ποτέ στην Κωνσταντινούπολη δεν άκουσα τόσο πολύ ιμάμη. Δεν καταλάβαινες τί γινόταν.

Όλη η πόλη ήταν γεμάτη Ερντογάν που ευχαριστούσε τον κόσμο που τον ψήφισε. Στο γήπεδο όμως, τον έχω φωτογραφία, δεν τον αποθέωσε. Περισσότερο δηλαδή έκαναν Ταγίπ οέ οέ οι ξένοι. Δεν μπορώ περιγράψω τί γινόταν στα VIP με πρώτο, το μούτρο, τον Ινφαντίνο, όταν εμφανίστηκε ο Σεΐχης της Σίτι (σ.σ. ο Μανσούρ των ΗΑΕ)», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Καρπετόπουλος στη συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Πανούτσο.

Ακούστε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις