Νέες εμφανίσεις για τον στίβο της Νίκης

Τις νέες εμφανίσεις αποστολής της αγωνιστικής ομάδας, παρουσίασε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης.

Την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων έκαναν οι πρωταθλητές Κατερίνα Κόκκαλη και Βαγγέλης Μιχάλης.

Οι νέες στολές θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που θα συμμετέχουν οι αθλητές μας, που προκρίθηκαν από όλα τα αθλητικά meetings το τελευταίο δίμηνο, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2023 όπου θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη Καβάλας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομίλων Κ16 (Αγοριών – Κοριτσιών).

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, “Με βάση τον προγραμματισμό μας, είναι μια χρονιά ανανέωσης της αγωνιστικής μας ομάδας, με επιλεγμένα παιδιά, που προήλθαν από το “φυτώριο”, τις ακαδημίες μας, που κάθε χρόνο μας κάνουν να αισθανόμαστε το τεράστιο βάρος που έχουμε, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων όσων μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Παιδιά με ταλέντο και με αστείρευτη όρεξη για δουλειά κι εξέλιξη, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας.

Οι αθλητές κι αθλήτριές μας που στελεχώνουν την αγωνιστική ομάδα, μαζί με τις μεταγραφές των ταλαντούχων αθλητών του Οκτωβρίου, δημιούργησαν έναν δυνατό κι αρμονικό αθλητικό σύνολο, μιας ομάδας υψηλών προσδοκιών”.

Ο ίδιος συνέχισε, επισημαίνοντας ότι “Η φετινή αγωνιστική χρονιά εντάσσεται στο νέο τριετές πλάνο του τμήματος που έχει στόχο μεταξύ άλλων, την ανάδειξη νέων αθλητών – πρωταθλητών, που θα συνεχίσουν να διατηρούν τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού στη χώρα μας. Το τμήμα, όπως αποδεικνύεται καθημερινά από το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζεται, είναι τόσο καλά δομημένο διοικητικά – οικονομικά κι αποτελεί εδώ και χρονιά την “ομπρέλα” και το “δίχτυ” προστασίας στους προπονητές να επιτελούν το έργο τους, στους αθλητές να προπονούνται απρόσκοπτα και στους γονείς να “βλέπουν” απτά αποτελέσματα και τους κόπους τους να ανταμείβονται. Όλα τα παραπάνω, αποτελούν εχέγγυα για μια ακόμη πετυχημένη τριετία. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας, καθώς και σε όλους τους αθλητές των συλλόγων της Μαγνησίας”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις