Κρούση σε Μπαλογιάννη ο Ολυμπιακός Βόλου – Τον θέλουν δύο ομάδες της SL2

Ψηλά τον πήχη βάζει ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας πως θέλει να είναι περαστικός από την Α’ τοπική κατηγορία που βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος εκτός των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ που βρίσκονται στη λίστα του Στέλιου Αρσένου, κινείται για να κλείσει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα μπαράζ ανόδου.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε μόλις μία επίσημη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή, του Αλέκου Αναστασίου, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Φίλιππου Σκοπελίτη και οι προσθήκες των Σταυράκη και Πετράκου.

Ο επικεφαλής του consortium βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Βόλο και με συντονισμένες προσπάθειες και επαφές, προσπαθεί να επιλύσει μία σειρά οργανωτικών και αγωνιστικών θεμάτων. Οι συζητήσεις με τον Στέλιο Αρσένο είναι καθημερινές με τον Αθηναίο δικηγόρο να προσπαθεί να υλοποιήσει τα “θέλω” του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της μεταγραφικής του ενίσχυσης προσπάθησε να πείσει έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 να κατέβει δύο σκαλοπάτια και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός Βόλου χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Μπαλογιάννη, καταθέτοντάς του ελκυστική πρόταση για να τον κάνει δικό του. Ο 26χρονος μέσος του Απόλλωνα Λάρισας, μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και άφησε ανοιχτό το “παράθυρο”, παίρνοντας τον χρόνο του για να απαντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Μπαλογιάννης έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες της SL2 με πολύ καλές αποδοχές που δύσκολα θα αρνηθεί. Η μία από αυτές αφορά νεοφώτιστη ομάδα ενώ η άλλη από ομάδα που αγωνίστηκε και την προηγούμενη σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες για θετική κατάληξη στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στον Βόλο, η κίνηση αυτή δείχνει προς την κατεύθυνση που κινείται η νέα διοίκηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις