Νταβέλης για τον διαχωρισμό των ομίλων της SL2: “Με γεωγραφικά και ιστορικά κριτήρια”

Με δήλωσή του στην κάμερα της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Αχιλλέας Νταβέλης ανέφερε τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά το σημερινό Δ.Σ. της SL2 και ποια ήταν η αντίδραση όταν έγινε αναφορά στον διαχωρισμό των ομίλων. Τονίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός με διαφορετικό κριτήριο από τον γεωγραφικό προσδιορισμό και βάσει σε ποιον όμιλο συμμετείχαν οι ομάδες τα προηγούμενα χρόνια.A

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Στις 24 Σεπτεμβρίου η σέντρα

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν σήμερα Τετάρτη (28/6) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο επικυρώθηκε η βαθμολογία Α και Β Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου θα μετέχει η ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα κατατεθούν έως τις 24 Ιουλίου 2023.

Δόθηκε σχέδιο προκήρυξης στις ΠΑΕ μέλη, για το οποίο θα ληφθεί απόφαση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2023.

Επίσης όπως αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, υπήρξε μία πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα από το προεδρείο, όπου θα καταθέσουν όλες οι ομάδες το επόμενο διάστημα τις προτάσεις τους, για διεξαγωγή Play Off και Play Out ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση το επόμενο Δ.Σ. αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν και θα αποφασιστούν όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις