Δεύτερο ασημένιο μετάλλιο από την Καρατσιβή της Νίκης Βόλου στους Μεσογειακούς (pics)

Φινάλε Μεσογειακών Παράκτιων με ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο από την Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά

Τελευταία ημέρα των αγώνων και μια ακόμη επιτυχία για την αθλήτρια μας Αθανασία Καρατσιβή που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο σε αγώνισμα ανοιχτής θάλασσας.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Η Αθανασία συμμετείχε με την εθνική μας ομάδα, με τους Μάριο Αρμουτσή, Αθανασία Καρατσιβή, Ηλία Καλφίδη και Σοφία Αναστασία Τσιάνου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη μικτή σκυταλοδρομία 4 Χ 2 χλμ. επιφάνεια με χρόνο 1ώρ.19:14.8.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που κολυμπούν

Πολύ καλή και η εμφάνιση και της Λυδίας Παντελόγλου που όπως και η Αθανασία σήμερα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανοιχτή θάλασσα και στα 3000 μέτρα διπλα πέδιλα γυναικών κατέλαβε την 11η θέση.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα

Με 3 συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους τα κορίτσια μας επιστρέφουν από μια ακόμη μεγάλη διεθνή διοργάνωση κάνοντας μας να νιώθουμε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας και έχει τη σφραγίδα του προπονητή μας Γρηγόρη Καλαιτζογλίδη.

Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια !!!

Το ταξίδι αυτό έχει συνέχεια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση στο τέλος του μήνα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης open water στο Βελιγράδι που θα συμμετάσχουν δύο ακόμη παιδιά της ομάδας μας ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος και η Αποστολια Μπάδρα που προετοιμάζονται παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν και που ουσιαστικά η περσινή χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη .

Σας ευχαριστούμε όλους για τις μοναδικές αυτές στιγμές αγωνιστικών επιτυχιών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις