3η στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης η Φλώρου – Υπερπροσπάθεια για τον Παρασκευά στο Σπάρταθλον

Μοιράσου το άρθρο

Την 3η θέση κατέκτησε η Έφη Φλώρου στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης που αποτέλεσε για την ίδια μία καλή προπόνηση ενόψει του Μαραθωνίου της Αθήνας. Ο Χρήστος Παρασκευάς συμμετείχε στο Σπάρταθλον και αποχώρησε στο 185ο χιλιόμετρο με τον τερματισμό να απέχει 60 χιλιόμετρα.

Αναλυτικά:

Επέστρεψαν χθες στο Βόλο οι δύο συμμετέχοντες αθλητές μας από τον αγώνα Σπάρταθλον ο Χρήστος Παρασκευάς και από τον ημιμαραθώνιο Κρήτης η Έφη Φλώρου.

Ο Χρήστος Παρασκευάς αφού έδωσε έναν πολύ σκληρό αγώνα μέχρι το 185ο χιλιόμετρο βρέθηκε στη δυσάρεστη στιγμή να αποχωρήσει από τον αγώνα παρόλο που του απέμεναν άλλα 60χλμ. για τον τερματισμό.

Η συσσωρευμένη κούραση της πολύωρης αυτής δοκιμασίας, οι προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο εβδομάδες από την κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας και κάποιες λεπτομέρειες τακτικής του αγώνα δεν του επέτρεψαν να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού στο χρονικό όριο που είχε θέσει. Είναι σίγουρο ότι το πείσμα και η αποφασιστικότητα του συγκεκριμένου αθλητή θα του δώσουν την δύναμη να σταθεί ξανά του χρόνου στην γραμμή εκκίνησης του συγκεκριμένου αγώνα και με όπλο του την εμπειρία αυτή τη φορά να αγγίξει τα πόδια του Λεωνίδα περνώντας την γραμμή τερματισμού.

Η Έφη Φλώρου μοιράστηκε την 3η θέση μαζί με την αθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη και η ίδια δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την επίδοση και αισιόδοξη για μια αξιόλογη παρουσία στον Μαραθώνιο Αθήνας 2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις