Στον Ολυμπιακό Βόλου η Χριστοδούλου

Την απόκτηση της Άννας Χριστοδούλου, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία μάλιστα θα έχει διπλό ρόλο καθώς εντάχθηκε και στο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Όταν η εμπειρία συναντάει το ταλέντο, αναμφίβολα τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά. Έτσι, ο νεανικός Ολυμπιακός Βόλου, πρόσθεσε στη «μηχανή» του την έμπειρη καλαθοσφαιρίστρια Άννα Χριστοδούλου, η οποία ταυτόχρονα εντάχθηκε και στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, αφού κατέχει και πτυχίο προπονήτριας έχοντας πολύ αξιόλογο βιογραφικό και στον τομέα της προπονητικής, έχοντας μάλιστα μεταξύ άλλων, δουλέψει με επιτυχία και στην Ακαδημία του Αντετοκούνμπο.

Η Άννα Χριστοδούλου, γέννημα θρέμμα Βολιώτισσα, ξεκίνησε την καριέρα της από τη Νίκη Βόλου με την οποία πανηγύρισε δύο ανόδους στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερη παίκτρια στη Θεσσαλία, καθώς και δεύτερη σκόρερ στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αγωνίστηκε επίσης με επιτυχία σε Σπόρτιγκ, Άρη Χολαργού, ΦΕΑ (άνοδος Α1), Αμαρυλλίς Βριλησσίων (άνοδος Α2 και Α1) , Προμηθέα Χαλανδρίου, Μαρούσι, Μελάς Άγιος Ελευθέριος και πέρυσι στην Ανόρθωση  Βόλου με την οποία ανέβηκε στην Α2 Εθνική.

Η Άννα διακρίνεται για τα ηγετικά της προσόντα και την ευχέρειά της στο σκοράρισμα. Η προσθήκη της Άννας Χριστοδούλου προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στον νεανικό Ολυμπιακό Βόλου.

Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της, καλωσορίζουν την Άννα Χριστοδούλου στον Ολυμπιακό Βόλου και της εύχονται να είναι γερή και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις