Μεγάλη πρόκριση στο Final 4 Rising Stars για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μεγάλη πρόκριση στο φάιναλ φορ των wrising stars με νίκη επί του Ολυμπιακού Πειραιώς

Μια πολύ μεγάλη διάκριση πέτυχε η ομάδα νεανίδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, αφού κατάφερε ως η μόνη ομάδα της ελληνικής περιφέρειας να προκριθεί στο φάιναλ φορ των wrising stars της ΕΟΚ μαζί με τον πρωταθλητή Ελλάδος Κρόνο, τις Εσπερίδες και τον Παναθηναϊκό.

Με τη σημερινή νίκη επί του Ολυμπιακού Πειραιώς με 74-38, ο Ολυμπιακός Βόλου κλείδωσε οριστικά την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος και από την αρχή του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του. Αρχικά ξέφυγε με 17-0 (8’) για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με 24-2. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς φτάνοντας τη διαφορά στο +29 (33-4, 13’) για να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 42-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε με τις προπονήτριες των δύο ομάδων να μοιράζουν τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την νίκη με 74-38.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η Βασιλική Σιουμουρέκη με 26 πόντους, ενώ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς η Γεωργία Καμπισιούλη είχε 15.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Κ., Γκαντίδης Θ., Γκαντίδης Μ.

Δεκάλεπτα: 24-2, 42-15, 56-26, 74-38

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Χριστοδούλου) Μητραλή 10(2), Ράπτη 9, Μπασδέκη, Πολύζου 10, Τσομπανοπούλου 2, Ψιλιώτη, Σιουμουρέκη 26(3), Καραστάθη, Κοτοπούλη 4, Ρωμούδη, Νταϊάκη 13(3), Φούτρα.

Ολυμπιακός (Κουτρόγιαννου): Γαλάνη, Χατζηγιανάκη 2, Κυριακούδη 4, Στεργιανού, Καμπισιούλη 15, Κατσώτη 8, Σημαιοφορίδου, Αλέξη, Βουγιούκα Χ. 1, Ρηγοπούλου, Βουγιούκα Κ. 8(2).

Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος γυναικείου Μπάσκετ, τους προπονητές Ελένη Παπαθανασίου, Κώστα Δέρβο, τις αθλήτριες της ομάδας και τους γονείς τους για την μεγάλη τους επιτυχία και εύχεται καλή επιτυχία στο Final Four.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις