Ολυμπιακός Βόλου: Ενίσχυση με Χαλιβέρα

Την απόκτηση της Τάνιας  Χαλιβέρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά:

ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΑΝΙΑ ΧΑΛΙΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Με την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή των τελευταίων δεκαετιών στο Μαγνησιώτικο γυναικείο μπάσκετ, ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός Βόλου την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει του γυναικείου πρωταθλήματος που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση της διεθνούς καλαθοσφαιρίστριας Τάνιας Χαλιβέρα. Η Τάνια, έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ολυμπιάδα Λάρισας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο, Φ.Ε.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, Α.Ε. Σούρμενα – Ελληνικό, Ολυμπιακό Πειραιώς και Γ.Α.Σ. Καλυβίων. Έχει επίσης φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα στις Εθνικές ομάδες κορασίδων, νεανίδων, νέων γυναικών, μεσογειακή και Εθνική γυναικών.

Έχει συμμετάσχει σε all Star game γυναικών, ενώ οι διακρίσεις της, φαντάζουν μάλλον ατελείωτες. Συγκεκριμένα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος πέντε φορές. Τρεις κατακτώντας αήττητο νταμπλ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και δύο με την ομάδα του Ελληνικού. Επίσης έχει μια Τρίτη πανελλήνια θέση σε πρωτάθλημα νεανίδων με την Ολύμπια Λάρισας, πρώτη πανελλήνια θέση σε πρωτάθλημα πανεπιστημίων με το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, τέταρτη θέση σε Ευρωπαϊκό με την Εθνική Νέων γυναικών. Επίσης, έχει αναδειχθεί πρώτη σκόρερ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων, καθώς και στις καλύτερες πεντάδες πανελληνίων πρωταθλημάτων κορασίδων και νεανίδων. Τέλος έχει συμμετάσχει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και το Πανιώνιο στο Eurocup. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και εργάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και διακρίνεται για τη μεγάλη της οξυδέρκεια και την ικανότητά της στο σκοράρισμα. Θεωρείται και όχι άδικα, ως ένα από τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για το ήθος και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα.

Προσθήκες σαν της Άννας Χριστοδούλου και της Τάνιας Χαλιβέρα στο νεανικό ρόστερ του Ολυμπιακού μας, προσδίδουν όχι μόνο ποιότητα στην ομάδα μας, αλλά κυρίως δίνουν την ευκαιρία στα νεαρά μας κορίτσια να συνεργάζονται με αθλήτριες πρότυπα.

Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της, καλοσωρίζουν την ΤΑΝΙΑ ΧΑΛΙΒΕΡΑ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, της εύχονται να είναι γερή και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετύχουμε τους στόχους μας και κυρίως να απολαύσουμε το μπάσκετ που όλοι αγαπούμε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις