«Πληρώνουν τον Παναθηναϊκό και παίρνουν από τώρα τον Παπαγιάννη οι Κινγκς»

Οι Κινγκς επέλεξαν τον Γιώργο Παπαγιάννη στην 13η θέση του draft και σύμφωνα με τον Βλάντε Ντίβατς, είναι έτοιμοι να πληρώσουν το buy out που έχει στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. To NBA out του «PapaG» ανέρχεται στα 500.000 δολάρια, όμως…

…οι «Βασιλιάδες» θέλουν… εδώ και τώρα τον Έλληνα σέντερ στην ομάδα τους. Άλλωστε, οι διαθέσεις των ανθρώπων των Κινγκς είχαν φανεί μερικές ώρες νωρίτερα: από τη στιγμή που διάλεξαν τον σέντερ από τα Μέγαρα τόσο ψηλά στη διαδικασία του draft. Έτσι, όλα δείχνουν πια πως θα πληρώσουν το buy out του, θα «σπάσουν» το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και θα τον κάνουν δικό τους, ώστε να τον έχουν στις ΗΠΑ τη σεζόν που έρχεται, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος και GM τους, Βλάντε Ντίβατς.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα δούμε τον Παπαγιάννη στο φετινό summer league του ΝΒΑ. Ταυτόχρονα, αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί με την Εθνική U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Χαλκίδας ολοένα και μειώνονται.
Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν:«Ο Βλάντε Ντίβατς είπε πως υπάρχει buy out στον Γιώργο Παπαγιάννη, το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα. Είπε πως θα έρθει αυτή τη σεζόν». Θυμίζουμε πως ο 19χρονος ετοιμάζεται να υπογράψει… βασιλικό συμβόλαιο με τους Κινγκς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις