Ξεκίνησε με επιτυχία το μηνιαίο καμπ μπάσκετ του Αιολικού

Ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου το καμπ μπάσκετ που διοργανώνει ο Αιολικός Βόλου με την άξια καθοδήγηση του Βολιώτη προπονητή Α’ κατηγορίας Αντώνη Σαμαρά και των άξιων συνεργατών του. Η Διοίκηση της βολιώτικης ομάδας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με τη διοργάνωση: “Από…

…τις 4 Ιουλίου στις 8 το πρωί ξεκίνησε το καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής περιόδου για τους αθλητές του Αιολικού Βόλου που θα διαρκέσει μέχρι 29 Ιουλίου!

Θεωρήσαμε ότι ένα camp ημερών ή και εβδομάδας δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές μας.Η μεταβατική προπονητική περίοδος έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών μας, την επιπλέον ανάπτυξη των σωματικών ιδιοτήτων το επίπεδο των οποίων σε κάποια σημεία απεδείχθη χαμηλό κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο,την καλύτερη αφομοίωση και τελειοποίηση της τεχνικής των βασικών και επιπροσθέτως θα μετρηθούν οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών μας στα τεστ που θα πραγματοποιηθούν. Όσον αφορά το πρόγραμμα(ώρες,ομιλητές,διατροφολόγος κ.τ.λ.) για τα αντικείμενα διδασκαλίας,τους στόχους κάθε προπονητικής μονάδας ήδη έχουν ενημερωθεί οι αθλητές μας.

Οι χώροι που θα πραγματοποιηθεί το camp είναι το 2ο και 3ο Γυμν. Ν.ιωνίας ,Πανθεσσαλικό ,GYM WAY.Θα διδάξουν οι προπονητές του Αιολικού κ.κ. Σαμαράς Αντώνης,Στρατίκης Σπύρος, Καπουρτίδου Μαρία, προπονητές καλαθοσφαίρισης Ά κατηγορίας και πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής όπως και οι τελειόφοιτοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α.κ.κ.Οικονόμου Γεώργιος,Τελέγκας Στάθης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις