Α. Κρεμαστάς: Η Μεταμόρφωση είναι “ζωντανή” και ετοιμοπόλεμη…

Στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Μεταμόρφωση, η οποία θα συμμετάσχει κανονικά και στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων. Ο πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας κ. Απόστολος Κρεμαστάς δήλωσε στο  goalpost.gr: “Η Μεταμόρφωση αναδιοργανώθηκε πλέον σε όλους τους τομείς, μετά και τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι “ζωντανή”, δυνατή και ετοιμοπόλεμη…

 

Θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ με προπονητές τους κ.κ.  Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριο Μπορίνο, ενώ θα πάρει μέρος τόσο στο παιδικό, όσο και στο εφηβικό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να έχουμε αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 με ένα σύνολο που θα απαρτίζεται από νέους, αλλά και πιο έμπειρους καλαθοσφαιριστές.

Ήδη στη Μεταμόρφωση θα αγωνιστούν αρκετοί έφηβοι παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ήδη αποκτήθηκαν και οι έμπειροι καλαθοσφαιριστές Μητρουλιάς και Αναγνωστόπουλος. Εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε και άλλους τρεις ακόμη έμπειρους καλαθοσφαιριστές.

Φέτος, μετά τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, θεωρώ πως θα πάνε όλα πολύ καλύτερα. Εύχομαι ολόψυχα στον Ολυμπιακό και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ καλή επιτυχία τόσο στην αντρική, όσο και στη γυναικεία ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί το βολιώτικο μπάσκετ και του αρμόζει να βρίσκεται σε υψηλές κατηγορίες.

Εγώ από την πλευρά μου, αφού τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας, υπόσχομαι πως θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν θέσει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις