Τζήμας: «Καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί»

Πλήρως ικανοποιημένος με την δυναμική παρουσία του κόσμου στην “πρώτη” της Νίκης εμφανίστηκε ο νέος ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Ο κ. Τζήμας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε πως θα γίνουν δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις. Η μία δεν ανακοινώθηκε σήμερα γιατί δεν είχαν την ελευθέρας του, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη, ενώ η άλλη θα ανακοινωθεί στην παρουσίαση της φανέλας. Απευθυνόμενος προς τον κόσμο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος του πρωταθλήματος σ’ αυτό το γήπεδο θα πανηγυρίζουν όλοι μαζί την άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζήμα:

«Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μολονότι πολλοί είναι σε άδειες, ενώ και οι αρχές έστειλαν τους εκπροσώπους τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο, βλέπετε ότι είναι πάνω από 1200 άτομα, είχαμε και τη ζέστη που κι αυτή έπαιξε τον ρόλο της. Καταφέραμε να μονιάσουμε για ακόμη μια φορά τη Νίκη Βόλου. Ξεκινάμε όλοι μαζί όπως είπα με ένα δυνατό σχήμα.

Αναμένονται δύο εκπλήξεις. Είπαμε πως θα ανακοινώσουμε σήμερα τρεις ποδοσφαιριστές. Οι δύο έχουν ήδη ανακοινώθηκαν καθώς υπήρχε η πίεση της μεταγραφής. Ήδη έχει δρομολογηθεί άλλη μία μεταγραφή. Δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε σήμερα το δελτίο, θα το έχουμε την Τετάρτη το πρωί. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Θα σας πει και ο προπονητής λεπτομέρειες.

Και όπως ανακοινώσαμε στην παρουσίαση της φανέλας, θα κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, θέλω την βοήθειά σας όπως το έχω πει πάρα πολλές φορές. Αυτήν την προσπάθεια όλοι μαζί να την ενισχύσουμε, εσείς με τον τρόπο τον δικό σας και εμείς με βοήθεια είτε οικονομική, είτε ποδοσφαιριστών, ή ό,τι άλλο χρειαστεί η ομάδα για να πάρουμε τον τίτλο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άλλη κατηγορία. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές:

«Καταφέραμε όχι απλά να είμαστε εδώ, αλλά να είμαστε εδώ όλοι μαζί. Στο τέλος του πρωταθληματος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα το πάρουμε. Θα πω δύο λόγια, προς τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να αναλογιστούν ποια φανέλα φοράνε και πρέπει να μας φέρουν το πρωτάθλημα. Όλοι μαζί θα το πανηγυρίσουμε σ’ αυτό εδώ το γήπεδο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και κάθε Κυριακή να είμαστε όλοι εδώ για να πανηγυρίζουμε μόνο νίκες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις