Η επιστροφή του Μέτσε, ο ανυπόμονος Μαλακασιώτης και η ελπίδα με Αργύρη (photos)

Ευδιάθετος ήταν ο Νέτι Μέτσε στην πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Νίκης μετά την επιστροφή του από την Ολλανδία. Ο νεαρός μέσος γνωρίζει ότι θα έχει πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την κατάκτηση των στόχων της ομάδας. Ο Νέτι Μέτσε βρήκε πολλούς φίλους στην ομάδα καθώς εκτός των άλλων παιδιών συνάντησε και πάλι τον Άγγελο Αργύρη και τον Γιάννη Κορέτα, που μαζί και με τον Γιώργο Νικλητσιώτη έζησαν έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ.

Ο Άγγελος Αργύρης βρίσκεται στη διαδικασία της αναζήτησης του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, με προτεραιότητα ομάδα του εξωτερικού. Η πόρτα της Νίκης παραμένει ανοιχτή για τον δυναμικό αμυντικό και εφόσον δεν τον καλύψει κάποια πρόταση, δεν αποκλείεται ο Άγγελος Αργύρης να φορέσει και πάλι την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Άγγελος Αργύρης, Γιάννης Κορέτα και Νέτι Μέτσε μαζί στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου

 

Το σημερινό (26/08) πρόγραμμα προπόνησης ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω του δυνατού φιλικού με την Βέροια του Αλέκου Βοσνιάδη, το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 18:00

 

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Κόλα

 

Η προπόνηση των τριών πορτιέρο της Νίκης υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, κ. Κοντοβά

Νίκος Γρηγοριάδης

 

 

Βαγγέλης Ράπτης

 

 

Νίκος Τζήμας

 

 

Πιο γρήγορα από τις εκτιμήσεις αναμένεται να επιστρέψει ο Φάνης Μαλακασιώτης

 

 

Ο Γιατρός, κ. Σακκόπουλος συνιστά υπομονή στον Μαλακασιώτη, ο οποίος ανυπομονεί να ξαναμπεί σε ρυθμούς προπόνησης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις