Άρχισε η χρονιά για την Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (20 photos)

Η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό του ΕΑΚ. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια ρίχνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και τα βήματα που γίνονται είναι σταθερά ανοδικά. Πέρυσι…

…τόσο η ομάδα των κορασίδων, όσο και αυτή των νεανίδων, κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Μαγνησία και αγωνίστηκαν στον τελικό του πανθεσσαλικού πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός διαθέτει τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και χθες οι νεαροί αθλητές και νεαρές αθλήτριες έλαβαν το πρόγραμμα των προπονήσεων της νέας χρονιάς. Υπεύθυνοι της Ακαδημίας και φέτος είναι οι Μιχάλης Καπουρνιώτης, Ελένη Παπαθανασίου, Ιωάννα Ράμμου, Ραφαέλα Σουλτάνη και Κώστας Καραγεώργης.
Στους αθλητές και στους γονείς που παραβρέθηκαν χθες στο κλειστό του ΕΑΚ μίλησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, καθώς και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Γιώργος Κουσιαρής και Βασίλης Παπαχρήστος. Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Απόστολος Έξαρχος και Βαγγέλης Κολιός.
Ο κ. Μεταφτσής, αφού ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ολυμπιακό, φέροντας τα παιδιάς τους στο σύλλογο, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, να χαρούν το μπάσκετ, ως παιχνίδι και να λειτουργούν ως οικογένεια σε όλες τις δραστηριότητες της Ακαδημίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις