Γ. Βλιώρας: Καλό μπάσκετ και αξιοπρεπή παρουσία οι στόχοι της Ανάληψης

Στη δεύτερη εβδομάδα μπήκε η προετοιμασία της αντρικής ομάδας μπάσκετ της Ανάληψης με την καθοδήγηση του Γιώργου Βλιώρα και της συνεργάτιδός του Κερασίας Σκοτινιώτη.

Ο Γιώργος Βλιώρας δήλωσε στο goalpost.gr: “Μια νέα χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ανάληψη. Στο πρώτο στάδιο…

…δουλεύουμε φυσική κατάσταση, ενώ αμέσως μετά θ’ ακολουθήσει η τακτική. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως στις προπονήσεις μετέχουν και πολλά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει να παίξουμε καλό μπάσκετ, να το ευχαριστηθούμε και φυσικά να πραγματοποιήσουμε αξιοπρεπή πορεία, ανάλογη και καλύτερη της τελευταίας χρονιάς.

Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες καθιέρωσης και στα νέα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και ν’ απολαύσουμε όλοι το μπάσκετ που αγαπάμε. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλη την οικογένεια του βολιώτικου μπάσκετ και της Μαγνησίας γενικότερα”.

Η Ανάληψη συγχαίρει τον Ν. Φαρμάκη

Με σχετική της ανακοίνωση η Ανάληψη συγχαίρει τον κ. Νίκο Φαρμάκη για την εκλογή του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα για το καλό του ελληνικού και του Μαγνησιώτικου μπάσκετ. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις