Ο Αναγεννημένος Ολυμπιακός έχει πρεμιέρα σήμερα στο Πανθεσσαλικό (pregame)

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, με έναν και μοναδικό στόχο, την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρώτος αντίπαλος ο νεοφώτιστος Αστέρας Πετριτή, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό.
Η αρχή…

…είναι το ήμισυ του παντός και ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στη νέα χρονιά, έχοντας αντίπαλο μια ομάδα που μπορεί να μην προκαλεί φόβο, χρειάζεται ωστόσο προσοχή. Ο Αστέρας Πετριτή δίνει σήμερα το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική και για τον σύλλογο της Κέρκυρας είναι ένα ιστορικό ματς.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Σ’ αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φελίπε Ντα Κόστα, καθώς ο Πορτογάλος μέσος «κληρονόμησε» έναν τραυματισμό στο γόνατο από το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με επιθετικό σχήμα, με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Ο Κατσούλης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Στουρνάρας (δεξιά) και Μανάλης (αριστερά) θα είναι οι δύο οπισθοφύλακες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τέλλος και Κωστόπουλος. Στον άξονα θα παίξουν, απόντος του Ντα Κόστα, οι Πότσι, Οικονόμου και Σταύρου, ο Δωματάς θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα, ως μεσοεπιθετικός, ανάλογο ρόλο θα έχει στη δεξιά πλευρά ο Ναστέφσκι, με τον Φλίγκο να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Παλιούρας, Στασινόπουλος, Ανδρέας Κόκας, Κολημήτρας, Ευθυμιάδης, Αναστασίου, Γκίτζιας και Ζαρίφης. Δύο από αυτούς θα αποκλειστούν από την 18αδα. Εκτός έμειναν, πέρα από τον Ντα Κόστα, ο επίσης τραυματίας Δήμος Κόκας και οι Μπρίτος, Αγγελής, Μπουργάνης, και Πατσής.
Στη νέα προσπάθεια που επιχειρεί φέτος ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Τόσο η διοικούσα επιτροπή, όσο και η τεχνική ηγεσία και παίκτες, στις δηλώσεις τους, ζήτησαν από τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό, δίνοντας δυναμικό «παρών» στα παιχνίδια έδρας, βοηθώντας ηθικά με τις εκδηλώσεις τους, τους «ερυθρόλευκους».
Για το σημερινό παιχνίδι η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ γενική είσοδος, ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν (με τη συνοδεία του κηδεμόνα τους). Τα παιδιά από 12 ετών και πάνω, καθώς και οι γυναίκες και οι άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας), θα πληρώνουν εισιτήριο 5 ευρώ. Όλοι οι φίλαθλοι θα εισέρχονται από την 2η πεζογέφυρα.

Ο Αστέρας Πετριτή
Ο Αστέρας Πετριτή κέρδισε φέτος την άνοδο στην Γ’ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ, καθώς πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Κέρκυρας. Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από Κερκυραίους, ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους να είναι νεαροί και φιλόδοξοι. Η αποστολή του Αστέρα βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Βόλο και απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ριγανάς Γιάννης, Γκόρμπας Παναγιώτης , Αυλωνίτης Σπύρος, Παγκάλης Αλέξης, Πολύζος Λάμπρος, Τόμπρος Χάρης, Στούπας Σπύρος, Παϊπέτης Νίκος, Γαρδικιώτης Γιώργος, Βλαχόπουλος Ευτύχης, Μάμαλος Κώστας, Λέσσης Παναγιώτης, Γεωργοπάλης Χρήστος, Κατσίβελας Ταξιάρχης, Τζήλιος Σταμάτης, Νικομάνης Χρήστος, Γαστεράτος Χρήστος, Καλούδης Τάσος.
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Kωνσταντίνος Πανυτσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Ιωαννίδη και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα, όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χρήστος Καραμπούλας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις