Ο Ολυμπιακός Β. τίμησε τους χορηγούς του και παρουσίασε τα νέα αποκτήματα (photos)

Σε μια όμορφη, όσο και ποιοτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Forum, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, τίμησε τους χορηγούς των ομάδων μπάσκετ της περσινής περιόδου. Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Μεταφτσή, παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας και ανδρικής ομάδας, ενώ αθλήτριες και αθλητές των τμημάτων παρουσίασαν τις…

…νέες φανέλες, στις οποίες υπάρχει πάνω το επετειακό σήμα για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο από περσινούς αγώνες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νικόλαος Τσεκούρας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας, πως η φιλοσοφία της διοίκησης του Ερασιτέχνη βασίζεται στους εξής άξονες. Αγάπη για την ομάδα, όραμα, καθημερινή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, συνεργασία με όλους τους αθλητικούς φορείς και ανιδιοτέλεια προς το σύλλογο. «Η προσφορά πολλών μικρών χορηγών βοηθά τα μέγιστα για τον σύλλογο και ζητάμε λίγα από πολλούς. Να έρθουν κοντά στον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν την προσπάθεια μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσεκούρας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, χαρακτήρισε ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό τη χθεσινή, καθώς τιμήθηκαν οι χορηγοί που βοήθησαν τα μέγιστα πέρυσι στην προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής, ενώ τόνισε πως δεν περισσεύει κανείς, ζητώντας τη βοήθεια όλων: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα που μετέχει, με στόχο την κορυφή. Αυτή αξίζει στο σύλλογο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μεταφτσής.
Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρόεδρος τους Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Παναγιώτης Γιόλας και ακολούθησε η βράβευση των χορηγών: Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο», Κέντρο Αποκατάστασης «Κένταυρος», Καφέ Cruzar, Νερά «Θεόνη», Εστιατόριο Μπαχάρικο, Manollo Café – 24 service, Volos Palace Hotel, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις Ιωλκός Group, Τηλεπικοινωνίες «Γερμανός», Εστιατόριο Ba Ca Re, Καφετερία Mikel, Μαρμάρου Τέχνη Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο Κρίτσα, Καφέ Αερικό, Εμπορεία Καφέ Αχριάνης Γιάννης, Εστιατόριο Εξωραϊστική, Φοροτεχνικό Γραφείο Εν Τaxis, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί Κωσταρά, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Τόρης Γιώργος – Χατζή Άννα, Εστιατόριο Μουστάκι, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Τζέκας, Καφετέρια Puerto, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων Καρακάνα-Πιτσιώρη, αρτοποιείο Ζάχος, Οικοδομικές εργασίες Αφών Ραΐδη, Ουζερί Ιώδιο, Μουσική Ταβέρνα Γκάζι, Γαϊτανίδης cash & carry, Πρατήριο Καυσίμων Αντώνης Κόπανος, Λέων ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών Νίκος Αγγελέτος, Οικοδομικές Εργασίες Αντώνης Αδαμάκος, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. Γιαννούκου, καφέ Jam, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις Ιωάννης Βασιλικός, Εστιατόριο Αύρα, Ψησταριά Κρινάκης και Δικηγορικό Γραφείο Αντώνης Ξηρός.
Ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Αλεξάνδρα Κουτσιάφτη, Κική Δημητριάδου, Νένα Παγκαλίδου, Χριστίνα Ντόβα, Κατερίνα Νούλα, Ιωάννα Ντότση και Άννα Ταντουρόφσκα.
Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των αποκτημάτων της ανδρικής ομάδας, Θωμάς Γεωργίου, Σταμάτης Σκαμάγκας, Αλέξανδρος Λουλούδης, Κωνσταντίνος Τελίδης, Νικόλαος Μπαμπάνης και Στέφανος Διγενής.
Την παρουσίαση της γυναικείας φανέλας έκαναν η Χαρά Ντελή και η Σταματία Διαμαντοπούλου και της ανδρικής ο Αλέξανδρος Βλασταρίδης και ο Νίκος Θέος.
Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η κα Βάλμη Κορομηλά, παραβρέθηκαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, με τους προπονητές του Φώνη Μαυρομιχάλη και Μιχάλη Καπουρνιώτη (αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χατζόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπασδάνης, όλο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β., η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, η εκπρόσωπος της Υφυπουργού Μεταφορών κα Ρένα Γεωργιτσάκη, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κα Ευγενία Φραγγούλη, ο κ. Ιάσονας Χατζής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών κ. Μαντούδης, ο εκπρόσωπος του ΣΔΚΜ κ. Βαλεντίνος Κέτουλας και φυσικά οι εκπρόσωποι των χορηγών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις