Λ. Μπακάλης: Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε μια δύσκολη έδρα

Την περασμένη Κυριακή κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος να συγκεντρώσει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου, με την επικράτησή του επί της Νίκης Βόλου στο Βελεστίνο (2-0). Παραμονές του αγώνα της Φιλιππιάδας με τον τοπικό Εθνικό, ο Λάκης Μπακάλης τόνισε

στο pamebala.gr πως ήταν θέμα χρόνου τόσο να κατακτηθεί το πρώτο τρίποντο, όσο και να δείξει την απαιτούμενη βελτίωση η ομάδα του. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να πιάσουν απόδοση διπλάσιας τιμής, συγκριτικά με το ματς με τη Νίκη Βόλου, αν θέλουν να πάρουν το απόγευμα της Κυριακής ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Πέρα από το γεγονός ότι πήραμε την πρώτη μας νίκη, δείξαμε και σημάδια βελτίωσης. Ήταν θέμα χρόνου, διότι και με τη δουλειά που είχαμε κάνει, αλλά και με το γεγονός ότι η ομάδα έχει έναν… μπούσουλα πλέον στην κατηγορία, περιμέναμε πως θα έρχονταν γρήγροα μία καλή εμφάνιση» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει σχετικά με το αυριανό (2/10) ματς: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί σε μία δυνατή έδρα. Ο Εθνικός δεν ξεκίνησε καλά, αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Είναι λογικό να ψάξει να βρει τους πρώτους βαθμούς, όπως κάναμε κι εμείς την προηγούμενη αγωνιστική. Πρέπει τα θετικά στοιχεία που βγάλαμε, να τα έχουμε στο διπλάσιο, αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα».
Όσο για τη συνέχεια και για το αν εκτιμά πως ο Ρήγας Φεραίος θα σταθεροποιηθεί στον δρόμο των επιτυχιών, ο Λάκης Μπακάλης υπογράμμισε: «Πιστεύω πως ναι, αν και συνεχίζει να είναι δύσκολο το πρόγραμμά μας. Αν είμαστε τυχεροί και κάνουμε γρήγορα καλή συγκομιδή ώστε να μην μας κυριεύσει το άγχος, θα έχουμε καλή πορεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις