Μήνυμα ενότητας από Ολυμπιακό Β., Νίκη και Γ.Σ. Βόλου (photos)

Μετά την απόφαση της αποχώρησής τους από το κύπελλο μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, η Νίκη Βόλου, ο Γ.Σ. Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησαν φιλικό τουρνουά στο γήπεδο Βάκης Παρασκευόπουλος. Οι παίκτες και των τριών ομάδων αγωνίστηκαν εναλλάξ μεταξύ τους και στο τέλος της αναμέτρησης όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου μαζεύτηκαν με τους…

…προπονητές τους Λάμπρο Πρέκα (Νίκη), Γιώργο Κοσμάτο, Γιώργο Ντάκη (Γ.Σ.Βόλου), Φώνη Μαυρομιχάλη και Κώστα Καραγιώργη (Ολυμπιακός Β.) και με τους διοικητικούς επικεφαλής τους κ.κ. Τουτουτζόγλου, Κουρουπάκη και Μεταφτσή αντίστοιχα, έδωσαν υπόσχεση ενότητας και πως θα προσπαθήσουν όλοι μαζί για την αναβάθμιση του βολιώτικου μπάσκετ, χωρίς όμως να υποκύπτουν, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, σε αδικίες κάθε είδους.

Και οι τρεις προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ οι κ.κ. Μεταφτσής και Τουτουτζόγλου που στο παρελθόν είχαν κάνει σημαντική καριέρα ως διαιτητές, θυμήθηκαν τα παλιά και σφύριξαν στους αγώνες.

Το  goalpost.gr  σας μεταφέρει εικόνες από το φιλικό τουρνουά των τριών ιστορικών βολιώτικων ομάδων

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις