Εύκολα ο Ρήγας 3-1 τον Αστέρα Πετριτή

Την τρίτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Πετριτή στο Βελεστίνο, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η νίκη για τους «κυανόλευκους» ήρθε εύκολα, καθώς στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Σέττου στο 21΄και Γκίκα στο 34′.

Ο Αστέρας στο β’ μέρος μείωσε το σκορ με τον Γούναρη στο 68′ για να πετύχει το τρίτο τέρμα για τον Ρήγα ο Κιπτίου στο 86′.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας ήταν εξαιρετικός και πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε, είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αφού πρώτα ο Σέττος στο 1′ και στο 16′ και ο Κιπτίου στο 19′ δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, στο 21′ το σκορ άνοιξε. Ο Σπαθής εκτέλεσε φάουλ, για να βρει τον Γκίκα να βγαίνει πίσω από το τείχος, ο τελευταίος επιχείρησε τη σέντρα για τον Σέττο, με τον επιθετικό του Ρήγα να σκοράρει με κεφαλιά, γράφοντας το 1-0.
Στο 34′ έγινε το 2-0: Ο Γκίκας με εξαιρετική ενέργεια και αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από δύο παίκτες του Αστέρα, βγήκε μόνος απέναντι από τον Ριγανά και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Στη συνέχεια ο Ρήγας και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους δημιούργησε και έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με τους Κιπτίου στο 38 και τον Γκίκα στο επόμενο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας μπήκε δυνατά, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Χατζηαθανασίου στο 50′ και τον Ζαχαράκη στο 59′. Ωστόσο, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 68′ με προβολή του Γούναρη, όμως, σε καμία περίπτωση οι «κυανόλευκοι» δεν κινδύνεψαν με ισοφάριση. Μάλιστα, στο 86′ ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Κιπτίου με άψογο τελείωμα, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χίσα, για να γίνει έτσι το 3-1.

Διαιτητής: Μουτσάνας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Λιτοσελίτης, Καλύβας (Φθιώτιδας)
Κίτρινη: Αλεξίου
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου (89′ Καναβός), Κιπτίου, Γεωργατζής, Ζαχαράκης (84′ Χίσα), Γκίκας (88′ Τσελεπής), Σέττος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ριγανάς, Κατσίβελας (49′ Τζίλιος), Λέσσης (89′ Βλαχόπουλος), Νικομάνης, Πολύζος, Καλούδης, Γαστεράτος, Γράντας, Ρούμπος, Γεωργοπάλης, Γούναρης (82′ Τόμπρος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις