Ο Ολυμπιακός Β. νικητής στο ντέρμπι με τη Νίκη με 67-66

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Β. επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου με σκορ 67-66. Το ματς ήταν αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια με τους δύο αντιπάλους να εναλλάσσονται στο σκορ
Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δύο λεπτά και συγκεκριμένα στο 38′ όταν ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Γεωργίου προηγήθηκε με 67-61. Ο Γιωτόπουλος μείωσε σε 67-63 για να πλησιάσει η Νίκη στον πόντο με τρίποντο του έμπειρου Μπόγδανου 15” πριν τη λήξη.

Ο Καφάσης στη συνέχεια αστόχησε σε δύο βολές για να παραμείνει το 67-66 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς φιλάθλων και παικτών του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Τσώλης πέταξε μπάλα στον φίλαθλο του Ολυμπιακού Β. που του έριξε καφέ και τον έφτυσε και δημιουργήθηκε ένταση για να “σβήσει” με την παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμοτέρων. Η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου με επικεφαλής τον κ. Μεταφτσή μπήκε στο γήπεδο για να προφυλάξει παράγοντες και παίκτες τα Νίκης Βόλου, ο κ. Απόστολος Έξαρχος δέχτηκε χτύπημα από τα ΜΑΤ στο κεφάλι και διακομίσθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου του έγιναν τρία ράμματα.

Κορυφαίος των νικητών ο Καραγεώργος και των ηττημένων ο Μπόγδανος.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 31-32, 53-50, 67-66

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μαυρομιχάλης, Καραγιώργης) Καραγεώργος 22 (5), Θέος, Γεωργίου 13 (2), Τελλίδης 2, Καφάσης 14, Βλασταρίδης, Καραθάνος 2, Αναστασόπουλος 3 (1), Σκαμάγκας 5 (1) Παρασκευάς 6.

ΝΙΚΗ (Πρέκας) Τζίνης, Δελιόπουλος, Παπούλιας 12, Γιωτόπουλος 7 (1 τρ), Μπόγδανος 22 (4 τρ), Τσαβές 6, Βλίτσιος 4, Τσώλης 9 (2 τρ), Διγενής, Μαυροφώτης 4, Τοκατλίδης 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις