Π. Ζώνας: Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη

Ο Παναγιώτης Ζώνας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου. Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε υγιής στα γήπεδα ύστερα από 3.5 μήνες, ευχαριστώντας όλους για την στήριξη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Ολυμπιακού:

«Θέλω να ξεκινήσω τις δηλώσεις μου, ευχαριστώντας πρωτίστως τη διοίκηση για την έμπρακτη στήριξή της όλους αυτούς τους μήνες που ήμουν τραυματίας. Φυσικά και στους συμπαίκτες. Δεν συνηθίζεται σε σοβαρούς τραυματισμούς οι διοικήσεις, αυτές τις εποχές, να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές.
Ήταν ένα δύσκολο ματς για μας κι όλο αυτό γιατί ήταν ένας κάκιστος αγωνιστικός χώρος. Αυτό δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Για μας το παιχνίδι αυτό τελείωσε, αν και δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας. Ξεκινάμε από αύριο τη δουλειά για τα παιχνίδια που έρχονται.
Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο:
Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνει τόσος κόσμος στο γήπεδο. Μας άρεσε και εμάς πάρα πολύ.
Για το συναίσθημα τις επιστροφής στην αγωνιστική δράση:
Είμαι παρά πολύ χαρούμενος, γιατί είμαι υγιέστερος μετά από 3.5 μήνες. Είμαι χαρούμενος γιατί είχα στήριξη. Δεν ένιωσα ποτέ τραυματίας σ’ αυτή την ομάδα. Από τη διοίκηση, από τους συμπαίκτες μου, από τους προπονητές μου, απ’ όλους. Ό,τι χρειάστηκα το είχα στο απόλυτο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις