Με το δεξί ο ΟΥΚ Βόλου, 11-8 το Χαϊδάρι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΟΥΚ Βόλου, αφού στο ντέρμπι των ομάδων που κέρδισαν την άνοδο τους στην κατηγορία επικράτησε με 11-8 της ΑΕ Χαϊδαρίου σε ένα παιχνίδι που ήταν άκρως ανταγωνιστικό καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βολιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 6-5, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά διατηρήθηκε στο ένα γκολ (8-7). Τα πάντα ήταν ανοικτά μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο, εκεί όπου η ομάδα της Μαγνησίας με ένα επιμέρους 3-1 έφτασε στο τελικό 11-8.

Πρώτοι σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκαν οι Κολημήτρας και Στεργίου με τρία γκολ για τον ΟΥΚ, ενώ τόσα σημείωσε και ο Γκότσης της ΑΕ Χαϊδαρίου.

ΟΥΚ Βόλου – ΑΕ Χαϊδαρίου 11-8 (2-2, 4-3, 2-2, 3-1)

ΟΥΚ Βόλου (Ζαφείρης Μαρινάγης): Βόντζος, Παπαβασιλείου 2, Μάρκου 1, Χαλάς, Κολημήτρας 3, Μαρινάγης Χ., Δημητρίου 1, Καραϊσκος, Στεργίου 3, Βαφειάδης, Νασιάκος, Γιάγκος 1, Νάσιος, Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης

ΑΕ Χαϊδαριου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Τσάβορης, Θεοδωρόπουλος, Βασιλάκης Ν. 1, Πτερίδας, Τζενατάκος 1, Ροντζίνο 2, Τραγκανίδας, Μπεφσές, Κουρής, Γκότσης 3, Λαγουδάκος 1, Κουρτίδης, Πιστόλης, Γαλιάτσης, Εντμοντς

pisina.net

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις