Με το δεξί ο ΟΥΚ Βόλου, 11-8 το Χαϊδάρι

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΟΥΚ Βόλου, αφού στο ντέρμπι των ομάδων που κέρδισαν την άνοδο τους στην κατηγορία επικράτησε με 11-8 της ΑΕ Χαϊδαρίου σε ένα παιχνίδι που ήταν άκρως ανταγωνιστικό καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βολιώτικη ομάδα προηγήθηκε με 6-5, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά διατηρήθηκε στο ένα γκολ (8-7). Τα πάντα ήταν ανοικτά μέχρι και το τελευταίο οκτάλεπτο, εκεί όπου η ομάδα της Μαγνησίας με ένα επιμέρους 3-1 έφτασε στο τελικό 11-8.

Πρώτοι σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκαν οι Κολημήτρας και Στεργίου με τρία γκολ για τον ΟΥΚ, ενώ τόσα σημείωσε και ο Γκότσης της ΑΕ Χαϊδαρίου.

ΟΥΚ Βόλου – ΑΕ Χαϊδαρίου 11-8 (2-2, 4-3, 2-2, 3-1)

ΟΥΚ Βόλου (Ζαφείρης Μαρινάγης): Βόντζος, Παπαβασιλείου 2, Μάρκου 1, Χαλάς, Κολημήτρας 3, Μαρινάγης Χ., Δημητρίου 1, Καραϊσκος, Στεργίου 3, Βαφειάδης, Νασιάκος, Γιάγκος 1, Νάσιος, Μαρινάγης Γ., Κουφιδάκης

ΑΕ Χαϊδαριου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Τσάβορης, Θεοδωρόπουλος, Βασιλάκης Ν. 1, Πτερίδας, Τζενατάκος 1, Ροντζίνο 2, Τραγκανίδας, Μπεφσές, Κουρής, Γκότσης 3, Λαγουδάκος 1, Κουρτίδης, Πιστόλης, Γαλιάτσης, Εντμοντς

pisina.net