Ολυμπιακός Β. και Νίκη Β. έπαιξαν για τους Αμεα Αργοναύτες (63 photos)

Σ’ έναν αγώνα γιορτή για το μπάσκετ, οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β. και της Νίκης έπαιξαν για την ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ Αργοναύτες. Το ματς διοργάνωσε ο νεοσύστατος σύλλογος “Lions Ιωλκία» Βόλου, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. πλήρωσαν όλοι εισιτήριο προκειμένου να ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα των Αργοναυτών…

…Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής της αναμέτρησης με σκορ 72-54, ενώ προηγήθηκε και στο ημίχρονο με 38-26
Η πρόεδρος των Lions Βόλου κα Βασιλική Παλαμιώτου ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις δράσεις του νεοσύστατου συλλόγου που στοχεύει να βοηθά και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη.
Πριν τον αγώνα, οι Αργοναύτες έπαιξαν ένα δεκάλεπτο επίδειξης μπάσκετ σε καρότσι.
Το ματς διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κορομηλάς, Τζαφλέρης και Π. Μπούγλος με γραμματεία τις κ.κ. Πεγιούκα, Σακελλαροπούλου και τον κ. Βελεντζά, ενώ τον παρακολούθησαν ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η αντπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο κ. Γιώργος Κίτσιος, ο κ. Κώστας Χαλέβας, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Γιάννης Τόλιας, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τσεκούρας, μέλη του Δ.Σ. και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. με επικεφαλής τον κ. Αλέκο Μεταφτσή, ο πρόεδρος κ. Τουτουντζόγλου και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης Β., ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Β. κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, καθώς και πλήθος φιλάθλων .
Στο φύλλο αγώνος για την ομάδα του Ολυμπιακού Β. δηλώθηκαν οι: Καραγεώργος, Θέος, Γεωργίου, Αλεξίου, Καφάσης, Τσαπράζης, Βλασταρίδης, Λουλούδης, Αναστασόπουλος, Σκαμάγκας, Παρασκευάς με προπονητές τους Φώνη Μαυρομιχάλη και Κώστα Καραγεώργη, ενώ από την πλευρά της Νίκης δηλώθηκαν οι: Τζίνης, Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Τσαβές, Τσιριγωτάκης, Καντζελάς, Γεωργαντάς, Λωρίτης, Τσιώλης, Τοκατλίδης με προπονητή τον Λάμπρο Πρέκα.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις