Ξαφνικό “διαζύγιο” με Κωστόπουλο στον Ολυμπιακό Βόλου

Ξαφνικό «διαζύγιο» στον Ολυμπιακό Βόλου με τον Γιάννη Κωστόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, οποίος φέτος ήρθε στους «ερυθρόλευκους» από τον Αχαρναϊκό, αποχώρησε από το βολιώτικο συγκρότημα, μετά από απόφαση του ίδιου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Ο Κωστόπουλος μέτρησε φέτος 13 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο, ενώ είναι ο δεύτερος στόπερ που αποχωρεί από την ομάδα σε διάστημα ενός μήνα, μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Τέλλο.
Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής αναφέρει τα εξής:
«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κωστόπουλο, μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα προχωρήσει στην επίτευξη του στόχου του με το υπάρχον ρόστερ το οποίο έχει ανανεωθεί και θα είναι αυτό που θα διεκδικήσει την άνοδο».
Ο Γιάννης Κωστόπουλος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τονίζει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, τους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Θα εύχομαι κάθε Κυριακή να κερδίζει η ομάδα και να στεφθεί στο τέλος της χρονιάς πρωταθλήτρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις