«Οικογενειακή» υπόθεση το παιχνίδι Νίκη-Ν. Αθλητές

«Ενδοοικογενειακή υπόθεση» μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή (28/1) συνάντηση της Νίκης με τους Νέους Αθλητές, αφού οι δεύτεροι αποτελούν ουσιαστικά τη β’ ομάδα της πρώτης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 18.00.

Ασφαλώς η Νίκη θεωρείται το φαβορί και θέλει το ροζ φύλλο για να παραμείνει στην κορυφή. Ο Νίκος Μαυροφώτης φαίνεται να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα. Στη διάθεση του Λάμπρου Πρέκα βρίσκονται οι Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλιας, Γιωτόπουλος, Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης, Μαυροφώτης, Διγενής, Τοκατλίδης, Μπόγδανος και Τζίνης.
Το προπονητικό δίδυμο των γηπεδούχων, Στέφανος Τύμπας και Κωστής Μανωλόπουλος, δεν θα έχει υπό τις εντολές του τον Χρήστο Νικολόπουλο για επαγγελματικούς λόγους και τον Γιάννη Τίνανα, που προσβλήθηκε από ίωση. Επομένως θα στηριχθεί στην εξής σύνθεση: Σαπούνης, Καζεπίδης, Ρουσιώτης, Αγραφιώτης, Σούλης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Χρηστομάνος, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουκίδης, Καλιντζέος, Λωρίτης και Ράπτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις