Έκοψαν πίτα SHINKYOKUSHINKAI καράτε Βόλου και «ο Μαχητής» Αγριάς

Μέσα σε έναν πανέμορφο χώρο του πεντάστερου Ξενοδοχείου” VALIS Resort and Spa” στην Aγριά Βόλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δύο αδελφοποιημένων Συλλόγων του Shinkyokushinkai KARATE του Βόλου της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε και της Αγριάς «ο ΜΑΧΗΤΗΣ».

Η Εκδήλωση άρχισε με εισαγωγή και ενημέρωση του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους συνέχισε με την ανασκόπηση και ιστορική διαδρομή των δύο Συλλόγων που ίδρυσε ο ίδιος το 1985 (η Ακαδημία) και το 1992 (ο Μαχητής), ενώ ανέφερε όλους τους εκπαιδευτές μαθητές του που προσέφεραν στον Σύλλογό της Αγριάς μέχρι το 2016, τους αδελφούς Μπαμπαλίσα, τον Γιώργο Ευαγγελιδακη, τον Τσιάρα Δημήτρη, τον Χονδρό Χάρη, την Φιλιπόνη Μαρία και την Βίκυ Κοσμίδου και τελευταία τον προπονητή της ΓΓΑ και απόφοιτο πτυχιούχο των ΤΕΦΑΑ Κρίσιλα Ιωάννη, πρωταθλητής του Sport ΚΑΡΑΤΕ και μαθητής του από την παιδική ηλικία των 5 ετών, όπου ανέλαβε και την τεχνική καθοδήγηση και διδασκαλία. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτές που βοήθησαν στην διδασκαλία κατά την απουσία του και αποθεραπεία του με την πρόσφατη επέμβαση του μεταξύ άλλων ιδιαίτερα τον Εκπαιδευτή Δεληγιάννη Νικόλαο, Παιτήρη Παναγιώτη, Καρακώστα Ιωάννη, Χονδρό Χάρη και Γεραμπίνη Ευάγγελο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του «ΜΑΧΗΤΗΣ» Κορομηνάς Θεοδωρος ο οποίος καλωσόρισε με την σειρά του όλους και έκανε μια ανασκόπηση την δραστηριοτήτων για το 2016. Αμέσως μετά ο πάτερ Βαρνάβας ευλόγισε τις πίτες των δύο συλλόγων και τις έκοψε μαζί με τους δυο προπονητές, τον πρόεδρο της Αγριάς, τα μέλη Κρίσιλα Κατερίνα και Κρίσιλα Παναγιώτη καθώς και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου. Ο Προπονητής της Αγριάς Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα στο ΚΑΡΑΤΕ Κρίσιλας Ιωάννης, προχώρησε στις βραβεύσεις των Αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016 και αναφέρθηκε στις επόμενες δραστηριότητες και συμμετοχές του Συλλόγου.

Οι αθλητές του Συλλόγου της Αγριάς που βραβέυθηκαν ήταν οι Αγαθουλέσης Θεόδωρος, Παπαρίζος Ιωάννης, Ιατροπούλου Κασσιανή,Ι ατροπούλου Βάρβαρα, Κορομηνάς Κωνσταντίνος, Κορομηνά Αφροδίτη, Παπαδόπουλου Αναστασία, Κουτρώτσιος Χρήστος, Σταθαράκος Σταμάτης, Σουλικιά Κωνσταντίνα.

pitamach2

Δελτίο Τύπου Α.Σ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις