Νέο πρόσωπο ο Σουάνης στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της αυριανής (12/2) αναμέτρησης με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Τηλυκράτη.

Ο Τίμος Καβακάς δούλεψε με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι», με την ομάδα να δηλώνει έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Φλίγκου, που είναι τιμωρημένος, αλλά και του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τίμου Καβακά.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, καθώς το νέο πρόσωπο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Δημήτρης Σουάνης (θα πάρει τη θέση του Φλίγκου). Το πιο πιθανό είναι να δούμε τους υπόλοιπους δέκα που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Τηλυκράτη να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα και στο αυριανό ματς με την Πύδνα.
Όπως συνηθίζει ο Τίμος Καβακάς πριν από τα παιχνίδια έδρας, δεν αναμένεται να ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα. Αυτή θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν το αυριανό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις