Πρόταση 20 εκ. για Μήτρογλου

Όπως αναφέρεται στην «Ojogo», η Tianjin Quanjian… έστρωσε στο τραπέζι 20 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό, αλλά οι «αετοί» απάντησαν αρνητικά. Μάλιστα, φαίνεται ότι πήραν αυτήν την απόφαση δίχως δεύτερη σκέψη, γνωρίζοντας ότι επειδή έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη, δεν είναι εφικτό να καλύψουν το κενό του 29χρονου επιθετικού στην παρούσα φάση. Ο μόνος τρόπος για να παραχωρηθεί ο Κώστας Μήτρογλου είναι να καλυφθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η οποία είναι 45 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής φορ, έχει 30 εμφανίσεις (οι 25 στο βασικό σχήμα) με την Μπενφίκα, τις οποίες έχουν συνδυάσει με 19 γκολ.

Η Tianjin Quanjian που έχει προπονητή τον Φάμπιο Καναβάρο, ενισχύθηκε πρόσφατα με τον Αλεσάντρε Πάτο και έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ραούλ Χιμένες που επίσης αγωνίζεται στην Μπενφίκα, ενώ κοιτάζει και παίκτες από το τοπ επίπεδο, όπως οι Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο και Έντισον Καβάνι. Παράλληλα, απέκτησε μέσα στον χειμώνα και τον πρώην μέσος της πορτογαλικής ομάδας Άλεξ Βίτσελ, που μέχρι τον Ιανουάριο αγωνιζόταν στη Ζενίτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις