Εκτός οι “τιμωρημένοι” Παπαδήμας και Γαρυφαλλόπουλος

Το πέμπτο της σερί τρίποντο θα επιχειρήσει να κατακτήσει η Νίκη κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε διαχειρίσιμη απόσταση από την κορυφή και να ελπίζει. Ο εξ αναβολής αγώνας, αν και είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο «Π. Μαγουλάς», ενδεχομένως να μετακινηθεί την Κυριακή (26/02).

Ο λόγος είναι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Καραϊσκάκη, το οποίο επίσης αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη 23/02 καθώς η κακοκαιρία στη Λευκάδα την Κυριακή, υποχρέωσε τον διαιτητή να διακόψει το ματς και να συνεχιστεί τη Δευτέρα. Η μόνη περίπτωση να παραμείνει Σάββατο η διεξαγωγή του αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, είναι να αναβληθεί το ματς Κυπέλλου και να μετακινηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Είτε Σάββατο, είτε Κυριακή γίνει το ματς με τη Φιλιππιάδα, ο Στέφανος Ξηροφώτος θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες. Ο Νίκος Παπαδήμας που διένυε περίοδο δαιμονιώδους φόρμας δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή, συμπλήρωσε τέσσερις και θα απουσιάσει. Αντίστοιχη περίπτωση και ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, ο οποίος «κουβαλούσε» τρεις κίτρινες από την προηγούμενη ομάδα του, δέχθηκε την 4η κίτρινη στο ίδιο ματς και θα μείνει εκτός αποστολής κόντρα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή τους στο ματς Κυπέλλου με τον Καραϊσκάκη, όπου έχουν κανονικά το δικαίωμα, ώστε να γίνει και το απαραίτητο rotation.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις