Σοβαρός και παθιασμένος με Αστέρα Πετριτή ο Ολυμπιακός Βόλου

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα (σε πλαστικό γήπεδο θα παίξει την Κυριακή ο Ολυμπιακός) συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη 23/2 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής 26/2, 15.00 με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Τίμος Καβακάς και οι συνεργάτες του, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στον κυριακάτικο αγώνα, ενώ η προπόνηση περιελάμβανε και τελειώματα φάσεων στην εστία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, πλην του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά και τη μείωση στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος το Σάββατο 25/2 δοκιμάζεται στο Κίτρος από την Πύδνα.
Στον Ολυμπιακό ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα, προκειμένου να αναρριχηθούν στην κορυφή ή να «πιάσουν» την ομάδα της Λάρισας στη βαθμολογία, αν το ματς με την Πύδνα λήξει ισόπαλο. Βασική προϋπόθεση, ωστόσο, για τους «ερυθρόλευκους», είναι να νικήσουν τον Αστέρα Πετριτή, μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ο Ολυμπιακός θα έχει και δύο απουσίες, λόγω τιμωρίας. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολέβας αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών, ενώ ο Ηλίας Σταύρου συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση.
Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό, πως θα δούμε διαφορετικό σχήμα την Κυριακή, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς ης περασμένης αγωνιστικής. Οι Μπόγιαν Ντόικιτς και Φαμπρίτσιο Πότσι θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού. Ο πρώτος θα αγωνιστεί στην άμυνα και ο δεύτερος στον άξονα στη μεσαία γραμμή. Ο Σέρβος αμυντικός έχει να παίξει, ως βασικός, από το παιχνίδι με την Ιστιαία στο Πανθεσσαλικό. Έκτοτε αγωνίστηκε, ως αλλαγή, στα τελευταία λεπτά με τον Τηλυκράτη, ενώ δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς με Πύδνα και Αμβρακία.
Όσο για τον Πότσι, έπαιξε ένα ημίχρονο (το πρώτο) στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και έκτοτε στα τέσσερα ματς που ακολούθησαν, αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά με Ιστιαία και Αμβρακία.
Στην προπόνηση της Παρασκευής (24/2) ο Τίμος Καβακάς θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει, ενώ το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ολυμπιακός να αγωνίζεται και πάλι με τρεις αμυντικούς, ένα σχήμα που το έχει δουλέψει η ομάδα πολύ τον τελευταίο καιρό και αποδίδει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις