«Συγχαρητήρια στην Πανελλήνια πρωταθλήτρια Έφη Φλώρου» (photos)

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Έφη Φλώρου για την “πρωτιά” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα, καθώς και στον προπονητή της αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, εξέφρασαν ο έφορος και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Στίβου της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

«Χρυσή» αναδείχθηκε η αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Έφη Φλώρου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου στα Τρίκαλα, στην περιοχή Πηγές, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα.

Η Έφη Φλώρου τερμάτισε πρώτη, στην κατηγορία των νεανίδων, 4000μ, με χρόνο 14.29′. Επίσης στην κατηγορία των κορασίδων, 3000μ, συμμετείχαν οι αθλήτριες: Φιλατζικιώτη Ξανθίππη, Ευθυμιοπούλου Ανδρονίκη και Αλεξανδρίδου Δήμητρα.

Ο έφορος και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στην Πανελλήνια πρωταθλήτρια Έφη Φλώρου και στον προπονητή της Παύλο Παρασκευόπουλο καθώς και στις υπόλοιπες αθλήτριες που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.