Ισοπαλία 9-9 η Νίκη με Μίλωνα

Δεν μπόρεσε η Νίκη να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Μίλωνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας και έληξε ισόπαλο 9-9. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Νίκης στο ματς, όταν και προηγήθηκε με 5-1, δεν είχε συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, η Νίκη έκανε το 6-2, όμως τα πράγματα ήρθαν τα πάνω κάτω για την ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα. Ο Μίλων άρχισε να μειώνει το σκορ και το ημίχρονο έκλεισε με τη Νίκη να προηγείται με 7-6.
Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στην τρίτη περίοδο με 7-8 και στη συνέχεια με 7-9, με τη Νίκη να βρίσκει τουλάχιστον τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 9-9, παίρνοντας έστω το βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Σπανούδης.
Οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 0-2, 2-1.
ΝΙΚΗ (Μπλάνας): Παρασκευάς, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Τζαμτζής, Γκατζούνας, Μακρής, Καραγκούνης, Αλ. Παπαδημητρίου, Ν. Παπαδημητρίου, Πισσίας 1, Γιαβαρίδης, Κανάκης, Καρτσάνας, Μαρτζούχος 4, Γλούμης 4.
ΜΙΛΩΝ (Ξανθόπουλος): Κονταξής, Χαλιασός 2, Οικονομίδης, Κανελλόπουλος, Δούκας 1, Καλογερόπουλος, Αμπατζόγλου 2, Μυλωνάκης, Αρβανίτης, Ξιάρχος 2, Μπουργούρης, Τριανταφύλλου 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις