«Αφού η πρόταση των Βέλγων δεν ήρθε ποτέ…»

Ανακοίνωση με την οποία αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογής του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής άρα και των αποφάσεών του, εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης.

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά και την ανησυχία τους, με την ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αφού η πρόταση των Βέλγων “επενδυτών” δεν ήρθε ποτέ, τώρα η διοίκηση της ερασιτεχνικής μεθοδεύει την συρρίκνωση και του ποδοσφαιρικού τμήματος!

“…Οι προτάσεις θα ελεγχθούν άμεσα από το ΔΣ του συλλόγου το οποίο και θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου”, αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη.

Δηλαδή το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης θα το αποφασίσουν οι 5, οι 10 ή οι 15;

Η ανακοίνωση αυτή, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το μικρό μέγεθος της παρούσας διοίκησης της ερασιτεχνικής Νίκης.

Που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι παράνομα εκλεγμένη, αφού τα μέλη της δεν έχουν προσκομίσει ποτέ τα σχετικά έγγραφα που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, όπως την υπεύθυνη δήλωση (Ν. 105) την οποία θα έπρεπε να είχαν υποβάλει πριν από τον Μάιο του 2017, που θα αποδεικνύει ότι όντως είναι ένα χρόνο μέλη του συλλόγου!

Επίσης το ΔΣ με την τελευταία χρονικά συνεδρίασή του, έχει υποπέσει – κατά παράβαση του καταστατικού – στην έκδοση τριών (παρανόμων βεβαίως) αποφάσεων, κάτι που συνεπάγεται με την αποβολή ολοκλήρου του ΔΣ βάση του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου.

Υπό το πρίσμα αυτό, καμία πρόταση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να κατατεθεί προς το ΔΣ του ερασιτέχνη, παρά μόνο στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου!

Εκεί που θα αποφασίσουν οι περισσότεροι από τους 15 “εκλεγμένους”.