Επιτυχημένοι αγώνες στίβου Δημοτικών στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Βόλου (photos)

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθησαν χθές το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, οι αγώνες αθλητών-τριων στίβου, τάξεων Δημοτικων σχολείων, “ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑ”,που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του ιστορικού συλλόγου. Εκατοντάδες αολήτριες και αθλητές από τους συλλόγους Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, Γ.Σ.ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ και του οικοδεσπότη Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, συνοδεία των γονέων τους γέμισαν τους χώρους του Γυμναστηρίου και πήραν το βάπτισμα των Αγώνων στίβου. Οι υπεύθυνοι του τμήματος, Έφορος Χρήστος Μπάκος, προπονητές, Γιάννης Κουτσοφλίνης, Χρήστος Λιάκας, οι προπονήτριες Ουρανία Σιδηροπούλου, Ματίνα Λίντζου, με την αμέριστη συμπαράσταση των μεγαλύτερων αθλητών-τριων του τμήματος δημιούργησαν ένα όσο το δυνατό πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους Αθλούμενους. Παραβρέθηκαν επίσης και βοήθησαν στη Διοργάνωση οι παλιές αθλήτριες…

…στίβου του συλλόγου, Άννα Κλειδωνάρη, Μαρίνα Νικολαίδη και ο αθλητής, Κώστας Παπαργύρης. Μια ιδιαίτερη,διακριτική παρουσία, ανάμεσα στους θεατές ο παλιός πρωταθλητής, Ανέστης Γαιτανίδης, που πρωταγωνιστούσε, σαν αθλητής του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, στο άλμα επί κοντώ, την δεκαετία του 50.
Παρών επίσης ο υπευθυνος του Κ.Δ.Α.Π. “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ” Ηρακλής Καραγιάννης,που συνεργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τον Σύλλογο και που μαζί με τον συνεργάτη Νίκο Μακρή, ανέλαβαν τη χορηγία των μεταλλίων της Διοργάνωσης καθώς και της ηχητικής εγκατάστασης. Η Διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά.
Ο ΓΣ Βόλου Ευχαριστεί θερμά επίσης τους υπεύθυνους των φιλοξενουμένων συλλόγων, Λευτέρη Πασσιά, Χάιδω Καραπτσιά. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνει στους εκατοντάδες γονείς, που παραβρέθηκαν στο χώρο, στήριξαν με ενθουσιασμό και το ζεστό τους χειροκρότημα τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων.
Στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές που αγωνίσθηκαν ανήκει το “ΕΥΓΕ” της ευγενούς άμυλλας. Σε αυτούς τους ΑΓΩΝΕΣ, σημασία έχει η συμμετοχή για αυτό τον λόγο εκτός των διακριθέντων στο κάθε αγώνισμα όλοι πήραν μεταλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό καπελάκι με το έμβλημα του κάθε συλλόγου.