Στο καμπ του Αιολικού ο Μ. Φουσκλιάς

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 ξεκίνησε το καλοκαιρινό camp μεταβατικής προπονητικής περιόδου του Αιολικού Βόλου. Το πρόγραμμα του καλοκαιρινού camp άρχισε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο που δέχθηκε μεγάλο αριθμό παιδιών. Το καλοκαιρινό camp του Αιολικού είναι μία μεταβατική προπονητική περίοδος που έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών και τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους. Χορηγοί είναι “ΧΑΛΒΑΣ ΒΟΛΟΥ 1919″ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΨΗΣΤΑΡΙΑ”ΣΑΜΑΡΑΣ” ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΕΡΡΩΝ,”GYM WAY FITNESS CLUB” του Αποστόλη Κοσμά. Εκτός από μπάσκετ οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν και σε άλλες δραστηριότητες…

…( κολύμπι, ποδήλατο, πορείες, παιχνίδια αναψυχής). Το πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει και ομιλίες καταξιωμένων αθλητών.

Ένας από αυτούς είναι και ο βολιώτης ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΟΥΣΚΛΙΑΣ με πλούσιο μπασκετικό βιογραφικό. Γεννήθηκε στο Βόλο 11-6-1987 και έπαιξε στις παρακάτω ομάδες: ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Α1,Α2 ΝΗΑΡ ΗΣΤ Α2,ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Β ΕΘΝΙΚΗ,ΞΑΝΘΗ Α2,ΧΑΛΚΙΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗ,ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ,ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗ. Θα μιλήσει για τις μπασκετικές του εμπειρίες σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου στο κλειστό της Ν.Ιωνίας . Ο Αιολικός τον ευχαριστεί πολύ γιατί αποδέχθηκε την πρόσκληση του.