Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής του Ατρόμητου λόγω Φυτανίδη

«Περιπέτεια» για τον Ατρόμητο ως απόρροια της δικαστικής «διαμάχης» που έχει ξεσπάσει με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Η ΕΠΟ, λοιπόν, ανακοίνωσε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των Περιστεριωτών στο νέο πρωτάθλημα, δικαιώνοντας, ουσιαστικά, τον Έλληνα αμυντικό στην προσφυγή

που είχε καταθέσει, λόγω οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του.
Σε πρώτη φάση, οι κυανόλευκοι δεν ανησυχούν και ισχυρίζονται κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο «απουσίας» τους από τη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου. Αναμένεται να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης, ενώ μέσα στην ημέρα θα τοποθετηθούν και επίσημα επί του θέματος.

Η ανακοίνωση
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας – με την υπ’ αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση – άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις