Έναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας μπάσκετ του Αιολικού Βόλου

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ακαδημία μπάσκετ του Αιολικού Βόλου την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας. Η προσέλευση ήταν μεγάλη. Τα αγωνιστικά τμήματα ως γνωστόν ξεκίνησαν 22 Αυγούστου στο κλειστό δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας και στο 3ο Γυμν. Ν. Ιωνίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Στην ακαδημία του Αιολικού Βόλου εφαρμόζεται ειδικό πρόγραμμα σχεδιασμένο και επιλεγμένο από ομάδα έμπειρων Γυμναστών προσαρμοσμένο στην ηλικία και την ιδιαιτερότητα του κάθε παιδιού για να εξοικειωθούν με το άθλημα του μπάσκετ. Η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικοποίηση, η ομαδικότητα, η εξειδίκευση των κινητικών δεξιοτήτων είναι οι πρωταρχικοί στόχοι της ακαδημίας μας για σωματική και ψυχική υγεία απαραίτητες προϋποθέσεις για μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Επιπλέον αντιμετωπίζονται με επανορθωτική γυμναστική οι παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης (σκολίωση, κύφωση, λόρδωση). Χρησιμοποιούνται μικρές μπάλες, μίνι μπασκέτες για το ύψος και τις ικανότητες των παιδιών. Καλούμε τα παιδιά που επιθυμούν να επιλέξουν τον Αιολικό για να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: Σαμαράς Αντώνης: 6980741664 Τελέγκας Στάθης: 6989508705 Οικονόμου Γιώργος: 6942609417 ΤεντζεράκηΤατιάνα: 6977993507. Υπεύθυνος ακαδημίας Σαμαράς Αντώνης.

O Αιολικός Βόλου που ιδρύθηκε το 2013 με ιδρυτικά μέλη στην πλειοψηφία του καθηγητές Φυσικής Αγωγής έχει επιδείξει μεγάλη ανάπτυξη μέσα σε τέσσερα χρόνια.2014-15 άνοδος της ανδρικής μας ομάδας από την Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.2015-16 η παιδική μας ομάδα 2η στο πρωτάθλημα Ν.Μαγνησίας 2016-17 η παιδική μας ομάδα πρωταθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας και η αντρική 4η ισοβαθμώντας με την 3η Μεταμόρφωση. Η ακαδημία του Αιολικού απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5-18 ετών. Σήμερα λειτουργούν 15 τμήματα 10 αγωνιστικά και 5 μη αγωνιστικά : Αντρικό ,εφηβικό 1,εφηβικό 2,παιδικό1,παιδικό2,παιδικό 3( Α.Σ.Δημητριάς),, μίνι, προμίνι, ακαδημία 1,ακαδημία2,κορασίδες,παγκορασίδες,ακαδημία κοριτσιών, junior κοριτσιών, junior αγοριών.

Παροχές: -Δωρεάν σάκος και μπλουζάκι με το λογότυπο της ομάδας
-Συμμετοχή 10 αγωνιστικών τμημάτων στα πρωταθλήματα
-Βιντεοσκόπηση και παρακολούθηση αγώνων.
– Διοργάνωση και συμμετοχή σε τουρνουά.

Προπονητές: ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση(κατηγορία Α), ΤΕΛΕΓΚΑΣ ΣΤΑΘΗΣ πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση , ΤΕΝΖΤΕΡΑΚΗ ΤΑΤΙΑΝΑ πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής.

Τεχνικός σύμβουλος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση(κατηγορία Α).Υπεύθυνος Δελτίου τύπου :ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΗΣ Δικηγόρος.

Νομικοί σύμβουλοι: ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Δικηγόροι.

Δελτίο Τύπου Ακαδημίας μπάσκετ του Αιολικού Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις