Xρυσό μετάλλιο για τον Μυτιλιό στο Πανελλήνιο του καράτε

Με ένα χρυσό μετάλλιο και με πολλές εμπειρίες επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ Υπέρτατη-Αλήθεια -Συνεργασία (ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHIN-KYOKUSHINKAI KARATE ) που εδρεύει στην Γαζή 115-Βόλο, από το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων-κορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ το περασμένο Σαββατοκύριακο14-15 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων.

Ο μοναδικός σύλλογος που έλαβε μέρος από την περιοχή της Μαγνησίας κατέκτησε μια πρώτη θέση -χρυσό μετάλλιο με τον αθλητή Μυτιλιό Ανδρέα στην κατηγορία -45 κιλά παίδων γεννηθείς 2003.
Εκτός από τον Ανδρέα, οι υπόλοιποι αθλητές που έλαβαν μέρος πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση αποκομίζοντας θετικές εμπειρίες. Οι αθλητές Μυτιλιός Κων-νος, Μαγγαλιός Θανάσης, Γκόριας Γιάννης και Κουτσοβαγγέλη Ελένη αγωνίστηκαν με θάρρος και δυναμισμό εκπροσωπόντας τον σύλλογο τους. Ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η πρωταθλήτρια του συλλόγου Βίκυ Κοσμίδου, οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία των μικρών αθλητών, συγχαίρουν τους αθλητές για την προσπάθεια τους αλλά και ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις