Τελευταία έξοδος για Κένταυρο στο Κερατσίνι

Ξεκινάει πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας του Χάντμπολ, μετά από μια διακοπή δύο εβδομάδων και ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίζεται το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 17.00, στο Κερατσίνι με την ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστική.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα, δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, έχοντας…

…εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Ο αρχικός στόχος της ομάδας της Αγριάς έχει επιτευχθεί, ενώ ο Κένταυρος στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα επιδιώξει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που θα τον δώσουν το καλύτερο πλασάρισμα στη τελική βαθμολογία (την τελευταία αγωνιστική ο Κένταυρος αγωνίζεται στο Βόλο με τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων).

Για το παιχνίδι με τον Κερατσίνι, ο Κένταυρος θα ταξιδέψει με όλους τους αθλητές του, εκτός του τραυματία Παναγιώτη Ζωναρόπουλου. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, όπως όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Η 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2, έχει ως εξής:

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Κένταυρος Αγριάς
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων – Αναγέννηση Βύρωνα
Βριλήσσια – Έσπερος Καλλιθέας
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας – Καματερό
Θρίαμβος Αθηνών – Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας