Τρία μετάλλια η Μένια Τσιόβολου

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Έλληνες χιονοδρόμοι στους διεθνείς αγώνες αλπικών που διεξάγονται στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου. Εμφάνιση που συνοδεύτηκε από εννέα μετάλλια (τέσσερα χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα). Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Βολιώτισσα Μένια Τσιόβολου, δύο χρυσά

ο Πρώιος, ένα χρυσό η Σαμαρινού, αργυρό και χάλκινο ο Αντωνίου και ένα αργυρό η Ράλλη.

Η Μένια Τσιόβολου, έχοντας στο πλευρό της και τον προπονητή της, Αλέξανδρο Τσακνάκη, εντυπωσιάζει στους διεθνείς αγώνες αλπικών που πραγματοποιούνται στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου. Η αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου είχε εντυπωσιακή παρουσία κατακτώντας τρία μετάλλια.

Παίρνοντας τα πράγματα χρονικά η 16χρονη πρωταθλήτρια κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στην τεχνική κατάβαση, ενώ χθες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. Η Μένια Τσιόβολου συνεχίζει την ανοδική της πορεία και από αγώνα σε αγώνα βελτιώνει το αγωνιστικό της επίπεδο και τη διεθνή της κατάταξη.

Στους υπόλοιπους αθλητές ο Γιάννης Πρώιος ήταν ο απόλυτος νικητής στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης αφού κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Η καλύτερη επίδοση ήταν η προχθεσινή, όπου με 30,17 βαθμούς FIS και συνολικό χρόνο 1:39,56 βελτίωσε τη διεθνή του βαθμολογία.

Στα ίδια αγωνίσματα ο Γιάννης Αντωνίου κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο με εξαιρετικές επιδόσεις που τον κατατάσσουν πλέον πολύ ψηλά στη διεθνή βαθμολογία και τον βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην κατηγορία γυναικών, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, ο απολογισμός ήταν επίσης εντυπωσιακός, αφού δύο Ελληνίδες κέρδισαν ισάριθμα μετάλλια. Η Μαρία Σαμαρινού ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με συνολικό χρόνο 1:59,69 και 79,06 βαθμούς FIS, τις 19.12.17. Τέλος, η Σοφία Ράλλη έχασε στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο και τελικά κατετάγη στη δεύτερη θέση παίρνοντας τα αργυρό.