Εξετάσεις και απονομή Προαγωγής Βαθμών ΚYU στον Μαχητή

Το Σάββατο το απόγευμα 16 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις βαθμών Kyu στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Άγριας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ». Οι αθλητές που λάβανε μέρος εξετάστηκαν στα ΚΙΗΟΝ (βασικές τεχνικές), ΚΑΤΑ(σύνολο τεχνικών εναντίων φανταστικών αντιπάλων) και KUMITE (ελεύθερος αγώνας) καθώς και σε ασκήσεις αντοχής/ενδυνάμωσης αλλά και σε θεωρία.

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον διευθύνων προπονητή του συλλόγου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Πτυχιούχο Προπονητή Β’ κατηγορίας Καράτε & Ζίου Ζίτσου ΓΓΑ Κρίσιλα Ιωάννη και από τον Αρχηγό Εκπρόσωπό του Shinkyokushinkai KARATE στην Ελλάδα Shihan Κοσμίδη Γεώργιο. Οι αθλητές που προήχθησαν στον επόμενο βαθμών είναι οι εξής:

Στα 10 ΚΥU

Γκολέμας Νέστορας

Γκέλη-Τσερνώφ Μέλλω

Τσέλια Δήμητρα

Αυγέρος Χαράλαμπος

Μίγκα Μαρίσα

Μίγκα Άρτεμις

Γκοντόπουλος Μιχάλης

Ζαρίφης Δημήτρης

Ζαρίφης Μανώλης

Χαρανά Αριάδνη

Τσικρικά Αλεξάνδρα

Μαχαίρας Απόστολος

Παλαιοκαρίτης Σωτήρης

Μόκκα Ειρήνη

Ντίνου Παναγιώτης

Ντίνου Ειρήνη

Ρεχοβάρης Αλέξανδρος

Στα 9 KYU

Βαμβάκος Χάρης

Πλόχχας Ορέστης

Γιαννακούλας Βάιος

Γιαννακούλας Βαλάντης

Στα 8 KYU

Λύτρας Γεωργός

Αρέθας Κωνσταντίνος

Στα 6 KYU

Παπαρρίζος Ιωάννης

Παπαδοπούλου Αναστασία

Σταθαράκος Σταμάτης

Στο 4 KYU

Καρανικολού Ατζελίνα

Στα 3 ΚΥU

Σουλικιά Κωνσταντίνα

Επίσης η απονομή βαθμών KYU στους παραπάνω επιτυχόντες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την παρουσία του Διευθύνων Προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη και του Αρχηγού και Εκπροσώπου του Shinkyokushinkai Καράτε στην Ελλάδα Κοσμίδη Γεώργιου. Ακόμη την παρουσία τους έδωσαν ο Πρωταθλητής Σιούρα Βίκτωρ και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με τον Πρόεδρο Κορομήνα Θεόδωρο.

Το Δ.Σ. και ο Διευθύνων Προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρουν όλους τους αθλητές για το μαχητικό πνεύμα, την πειθαρχία και την υψηλή τεχνική κατάρτιση που έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων καθώς ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους. Επίσης εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη του συλλόγου Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 με πολλές αθλητικές επιτυχίες!

mach12

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής»