Από νίκη σε νίκη τα αγωνιστικά τμήματα του Αιολικού Βόλου

Ο Αιολικός Βόλου στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του έχει επιδείξει μεγάλη αγωνιστικότητα  σε όλα τα του τμήματα που μετέχουν στα  αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Η φετινή χρονιά φαίνεται περισσότερο παραγωγική καθόσον τα αναπτυξιακά  τμήματα ήδη μέχρι τώρα βρίσκονται  στις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση βρίσκεται το παιδικό Α’ και  το εφηβικό Α’, στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι κορασίδες  και  το δεύτερο παιδικό στη δεύτερη  θέση στο Β΄ όμιλο. Στην προηγούμενη αγωνιστική το παιδικό Α’ κέρδισε την ομάδα της Σκιάθου 64-29! Οι πρωταγωνιστές τη νίκης: Μπαιράμης 5, Διαμαντής, Μεγαγιάννης 8, Λογοδότης 8, Οικονόμου 10, Μπακίρης 2 , Παππάς 14, Παχατουρίδης, Νασίκας, Χορμόβας 10, Οικονόμου 1, Σμυρλής 4 με προπονητή τον Σαμαρά Αντώνη.

Στο εφηβικό πρωτάθλημα  στην προηγούμενη αγωνιστική ο Αιολικός Βόλου κέρδισε την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου  εκτός έδρας 73-66, με προπονητή τον Σαμαρά Αντώνη και βοηθό τον Στάθη Τελέγκα. Οι συντελεστές της νίκης ήταν: Αντωνίου, Ζαρνακούπης 3, Δαρτιώτης, Λογοδότης 3(1), Σούλης 30(3), Γεωργατζής 5, Δραγατζίκης 27, Παρισάκης 1, Σπανόπουλος 2, Βαγιόπουλος 2, Τετζεράκης Σκαρίμπας.

Όσον αφορά την αντρική ομάδα του Αιολικού που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.  το οποίο βρίσκεται  στη δωδέκατη αγωνιστική ο Αιολικός μετράει έντεκα  νίκες και μία ήττα. Είναι πρώτος και φιλοδοξεί να κερδίσει την κατηγορία .Στην προηγούμενη αγωνιστική η νεανική ομάδα του Αιολικού κέρδισε τους Κ21 του Γ.Σ. Φαρσάλων με προπονητή τον Στάθη Τελέγκα. Οι συντελεστές είναι: Σέρρης 3, Σαμαράς 25(1), Μπούρας 4, Σούλης 28(4), Χατζής, Παπανικολάου 16, Τετζεράκης,Βαγιόπουλος 2, Σπανόπουλος, Στρέζος 1, Δραγατζίκης 5(1), Γεωργακόπουλος.

Η τεχνογνωσία των προπονητών αλλά και η αστείρευτη αγάπη των ανθρώπων του Αιολικού για το Μπάσκετ φαίνεται ότι αποδίδει.

Δελτίο Τύπου Αιολικός Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις